Followers

Wednesday, December 3, 2008

Oh Cameron - IX

Lepas selamat membeli - belah.. dalam jalm 11 lebih we all pun decide nak turun dah.. kali ni turun ikut Tapah.. no more Simpang Pulai coz dah memusing jauh.. sebelum tu they all nak singgah jugak kat Cameron Vallet Tea kat Tanah Rata..

Macam anak Jepun dah

singgah beli tea lagik dia org ni.. permandangan kat sini lagik cantik coz luas sangat ladang teh dia.. cuma dia akan mencuram ke bawah.. so nampak gerun sketlah.. kalau kat Brinchang tu.. dia mendaki tapi x berapa curam pun cerun dia..
The View


Just d 2 of us

sambil lepak - lepak tu.. ada yang minum tp aku tak minum pun coz still kenyang lagik.. matahari plak terik sangat takdelah terasa panas sangat..

My dear

Masa ni Darin cam biasa.. amat melasak.. risau gak bila dia berdiri kat tebing tu.. so memang kena monitor sepanjang masa....

Makan je kan..

Selesai melepak we all pun bergerak balik...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...