Followers

Friday, December 5, 2008

Weekend stories

Ahad lepas.. as usual we all bershopping ke Carrefour... beli barang rumah sikit.. just me.. my hubby and Darin... macam biasa.. bawak Darin adalah amat mencabar coz dia memang tak nak kita pegang... nak lepas je.. me lebih rela dia nak berdukung dengan kita rather dia nak lepaskan diri and berlari.. so my hubby kenalah kejar dia sana sini... time bayar pun amatlah menguji kesabaran.. so my hubby umpan dia dengan ice-cream.. while my hubby beratur.. me layan dia makan ice-cream.. macam - macam aksi dia buat.. bergayut kat palanglah... duduk.. kejap macam berlunjur.. that's why me tak bagi dia pegang ice-cream sbb tangan dia confirmlah dah kotor... then nampak pulak RotiBoy.. terus ajak me duduk situ... terpaksalah.. then tetiba nak roti boy.. pegilah kat kaunter.. and dia nak dukung.. mana nak pegang beg, nak bukak wallet.. pegang ice-cream and dukung dia.. me cecepat makan ice-cream and suddenly we roti boy tengah masak.. kena tunggu.. cecepat carik my hubby... so my hubby yang uruskan.. while me got other things to do..


muka hot ayam kenny rogers tak sampai lagik

we all pegi simpan barang dulu then lunch @ Kenny Rogers... hhmm habis pinggan tu dia ketuk tau... balik rumah.. dalam kereta dah tido.. kenyang + penatlah tu..


kawan Darin.. tikus IKEA

petang... tu my hubby ajak pegi IKEA pulak.. ingatkan boleh letak Darin kat tempat main dengan bibik.. sekali x boleh.. so bawak jugaklah dia.. and memang shopping sekejap je.. oppss window shopping je sebenarnya... then we all pegi makan...

Khusyuk yek..

lepas makan.. masa turun dia nak jugak naik tempat yg pusing - pusing tu.. so bagilah jugak dia duduk situ.. sib baik guard tu tak marah.. risau pulak kalau Darin usik barang - barang tu... dia just duduk diam je.. bila dah boring.. dia sendiri mintak amik.. after that terus balik rumah... penat woo..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...