Followers

Tuesday, December 23, 2008

Aidiladha 2008

Kali ni we all balik Segamat dulu.. lagipun cuti kami amat panjang..
semua ada kat rumah except my SIL, dia balik rumah mertua dia.. dengar citer Raya Haji kat Pantai Timur lagik meriah yek..



we all masa ketupat, kuah lodeh, sambal kacang, ada jugak kuih karipap, ayam masak merah and rendang daging.. ni first timelah me masak rendang daging sendiri.. selalu masak rendang ayam je.. kalau kat my mom house.. they all suka keringkan sket.. tp kat sini tak bagi kering sangat coz they all nak berkuah sket.. adalah rupa.. cuma tak berapa pedas sangat.. takut nak letak cili api bebanyak..


Darin cam biasa melepak ngan daddy dia..


pagi raya tu hujan je kan.. we all kat Segamat pun hujan je sepanjang hari.. sejuk wo... tapi biasa jelah, tetap pakai baju raya... termasuklah so kenit tuh... aktiviti pagi tu lepas they all balik dari Solat raya tuh... tak gi memana coz hujan je.. so makan jelah.. lepas Zohor we all gerak balik Kuala pilah pulak.. my sis dah balik KL coz dia keje so x jumpalah.. cuma jumpa family my bro je..


tekak dah rasa tak sedap dah.. hhmm demam rupanya gue.. esoknya terus gi klinik.. melepek je kat rumah.. sib baik ada bibik, dia masakkan nasi + lauk tengahri sumer.. my mom gi umah abang dia.. ada buat korban sket.. my dad keje dah...


we all balik KL hari Rabu... sib baik dah ok sketlah.. dah kebah dah demam.. hhuwwaa.. apsallah demam yek.. demam nak besar kot...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...