Followers

Tuesday, October 28, 2008

Kitchen Cabinet

Adik kawan aku baru masuk rumah baru dia org... kat D'Rimba Kota Damansara.. kebetulan aku kan suka jugak tengok - tengok deco ni, aku pun mintaklah dia tunjukkan KC umah adik dia.. coz dia kata tak mahal pun.. and aku pun memang carik yang tak mahal sangat pun tuk buat KC.. dia kata dalam 6K++
Sebelum

Selepas

Sebelum

Selepas

dia buat wet kitchen and dri kitchen sekali.. adalah counter bar sekali kot... and ada dinding yang dia pecahkan sket..






simplelah deco dia.. and oklah, x semak sangat mata memandang..




anyway, contractor dia melayu.. if u all nak mintak quotation ke apa, lehlah bagi tau aku, nanti aku bagi no phone dia ok..





No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...