Followers

Thursday, October 30, 2008

cucuk lagik

Khamis lepas hantar Darin gi klinik, actually hubby aku balik rumah dulu and bawak Darin gi klinik.. aku kat opis lagik, sekali check kad ING Darin kat aku, terus berdesup balik gi klinik.. sib baik sempat..



Darin skang amat melasak.. tak boleh duduk diam langsung, ada je benda dia nak buat skang... tak suka kalau kita pegang, even jalan pimpin tangan pun x nak, nak lari je..


kalau pasal vocab pulak.. hhmm cam dah banyak je.. antara words yang dia suka sebut amat banyak sampai kita pun pening dia belajar kat mana... skang ni dia memang suka tengok CD Elmo, CD lain dia tak layan, sesikit mesti Elmo...Darin dah boleh cakap 2-3 patah perkataan skang, and dah start counting sendiri.. 1-10, walaupun kenkadang terlepas number 8, so far okla, kalau dia dia akan sambung je, kalau kita sebut 1, dia sebut 2, but now dia akan kira sendiri..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...