Followers

Friday, October 10, 2008

Aidilfitri 2008 - Beraya di rumah Pak Ngah


Petang raya tu we all ke rumah Pak Ngah, abang sedara mak...


Kat kampung Pak Ngah memang banyak binatang ternakan, itik, angsa, lembu, kambing semua ada.. dulu siap ada kolam ikan tp dah takde dah skang.. hasil tanaman pun banyak.. itulah yang org buat untuk menyara hidup..



Masa we all beraya ada kawan Pak Ngah datang.. tauke kedai *m*s... kawan baiklah tu.. So we all bagi laluan kat dia org pulak makan sebab we all kan sedara.. lagi pun we all dah makan dah...



lepas makan, terus balik coz malam tu nak pack barang and ada lagik org nak datang rumah.. letih kan beraya.. tp seronok..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...