Followers

Friday, October 31, 2008

Oh Birthday


Bulan Oktober ni cuma ada 2 je ahli keluarga yang sambut birthday sama.. my sista also known as MakNgah (24/10) and Adli anak my Bro (27/10).. so nak bagi sama rata we all celebrate on 26th nite..


Kebetulan malam tu my bro and SIL frens datang rumah.. so by the time we all sampai rumah dia tetamu belum sampai, but my SIL tengah kelam - kabut kat dapur sensorang.. before that we all kan dah makan mee rebus kat Shah Alam and sempat singgah Subang Parade nak carik hadiah untuk little boy..


menu tuk malam tu boleh tahan tau.. ada nasi impit, kuah soto, kuah lontong, kuah kacang and agar - agar.. and kek confirmlah adakan.. dan termasuklah buah anggur tu... biasalah nyanyi - nyanyi.. potong kek and makan - makan.. sempoi habislah... and the best thing is, my mom and my dad ada sama tau..

ok anak - anak sedara ku sekelian.. jangan lupa birthday maksu mu yg comel ni sama ngan birthday Sultan Selangor ok..

"Daulat Tuanku"...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...