Followers

Thursday, October 9, 2008

Ke KLCC

26 Oktober 2008

we all pergi KLCC, konon nak buka puasa kat sana tapi jam yang amat, we all berbuka dalam kereta, nasib baik dah beli Mc D sesiap..ramai sangat org kat KLCC, kira shopping last minutelah tu.. termasuklah aku.. baru terhegeh - hegeh nak carik kasut.. kebetulan Parkson ada sale and Bonuslink members ada extra 5x points.. bestnya..
Ni kalau dengan flash

tak flash nampak gelap, tapi gambar x gegar

Terpaksa zoom jauh sket

We all makan kat food court je sebab time tu pun they dah kemas - kemas dah.. takpelah, lenkali datang lagik... oo kat tengah - tengah ruang legar tu adalah dia setup stage tu cam ala - ala menyambut Aidilfitri, masa we all berjalan tu, adalah kumpulan main caklempong, tp sbb amik dr atas.. so x berapa clear sgtlah...


Pintu dia style sliding, so kena tekan kat sini and dia akan bukak (ye..ye.. aku jakun weiii)


Sebelum balik, kena salinkan Darin baju sebab confirm dia akan tido dalam kereta nanti.. aku baru first time pegi kat tempat budak - budak tu, coz jarang gi KLCC kan.. wa.. cantiknya bilik dia.. suka plak aku... muahaha.. apalak mummy Darin nih..


Then sebelum balik, bawak Darin naik Thomas ni dulu.. dia panggil 'Nish' apa - apa jelah Darin...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...