Followers

Friday, October 10, 2008

Aidilfitri 2008 - Darin berposing 1

Selamat Hari Raya Aidilfitri, maaf zahir dan batin...






Pepagi lagik dah bangun, kak aku tgh siapkan sambal untuk kuah lodeh and aku mesin kelapa tuk buat kuah lodeh, and sempat jugak tu tukar cadar... then we all gi semayang raya.. balik tu sambung balik kat dapur.. sebab kuah lodeh tak masak lagik and we all kena rushing coz ada appointment... adegan salam raya pun tak sempat nak snap...





anak dara aku berposing sakan di pagi raya.. tak boleh tahan betullah.. ni semua bapak dialah yang snapkan..


best yek, mak dia cam nak pengsan kat dapur.. anak dia sedap je berposing ngan baju raya dia.. penat oo nak kasik maintain baju tu melekat kat badan.. kalau boleh cepat je dia nak tukar uniform...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...