Followers

Monday, October 20, 2008

Pergi Open House

Hari Sabtu lepas (11/10/2008) ada my fren buat Open House kat Seksyen 24 Shah Alam... we all semua pegi sana lepas Solat Zuhur.. kira ini adalah panggilan Open House first kita org.. beshnya rasa.. sebab we all nak tgk rumah baru dia jugak..
Satay yang dibakar

Antara makanan yang ada

we all sampai sana around 2PM... dari jauh nampak dah tuan rumah.. macam - macam menu ada masa tu.. ada satay.. mee kari, ketupat, kuah lodeh, kuah kacang, mee hoon goreng, ayam goreng, roti jala and banyak lagik kot..
Zaira and family

Maina and her kids

me and hubby

Actually Shahril ni x-officemate aku, skang dia dah masuk comp lain.. selain aku dia adalah jemput lagik 3 org kawan kita org..

Darin enjoyed her day

With kak Anis

Berkepit je berdua

Adegan sebelum jatuh

Anis and Sufiyyah

Shahril ada 4 org anak, anak dia yg kecik sekali baya Darin tp boy.. senyap je, so baik.. letak dalam high chair, kena tinggal, x nangis pun.. atas dari yg kecik sekali tu.. kakak dia Anis, beza setahun lebih je.. Anis ni sukalah ikut Darin and Darin pun happylah sebab kak Anis tu suka layan dia... tgk gelagat dia sana - sini, sampai jatuh - jatuh.. takpe, biar adventure sket..

me and rohaya

Rohaya and Zaira

we all sampai awal masa tu, so makan pun bolehlah ulang - ulang... org pun lum ramai lagik. tp around 3++ tgk cam dah nak gelap dah.. so we all pun bergerak pulang...

Bergerak pulang

Terima Kasih semua

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...