Kuah laksa Johor and kuah lodeh serta kek and agar - agar yang dah siap potong
then aku potong kek and agar - agar, letak dalam bekas and tutup dengan plastik terus... then aku setkan 2 tempat tuk letak 2 periuk besar kuah laksa Johor and Kuah Lodeh,, sib baiklah periuk ni kira presentable jugak.. muahaha.. then amik bekas yg ada byk bahagian tu, isikan timun, isikan limau kasturi, isikan lobak asing, so tinggal ruang untuk letak sambal belacan ngan tauge je.. tempat letak air pun aku dah siapkan... aku susn tempat tu cecantik coz nanti bibik aku xdelah kalut sangat..Rendang Ayam
Kuih - Kuih raya
Darin yang rasa dulu
settle semua dalam pukul 11.30am aku pun mandi coz aku ada open house kat Damansara, huh sempat lagik tu nak gi beraya.. so sementara aku pegi, antara keje yang bibik aku tolong settlekan cuma goreng popiah, celur sket tauge, buat air, and buat sambal belacan.. oklahkan, jemputan aku pun kul 4pm, kul 12.15 aku pun bertolak ke Damansara...
0 welcoming comments:
Post a Comment