Followers

Friday, October 31, 2008

Beraya di Shah Alam

Selepas selesai lawatan tak rasmi ke tapak pembinaan perumahan tu, we all terus ke rumah abang my mom kat Taman Seri Muda (Sek 25 S.A). Kalau dah sampai kat umah mak uda ni memang tak sahlah kalau takde makanan.. kali ni we all di jamu dengan mee rebus yang sangan sedap, dan jugak kuih cucur badak.. ni pun dah kenyang sangat dah we all ni.. tu pun sebab pagi tu dia ada Marhaban kat area Puchong.. kalau dia ada kat umah, x taulah apa lagik yang dia masak..


Darin plak asyik duk masuk celah kerusi ni, sebab ikut abang Aidid lah ni, terus snap gambar dia yang duduk celah kerusi ni, cam bestlah pulak melayan bebudak ni.. sib baik takde DSLR..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...