Followers

Saturday, October 18, 2008

Open House Invitation

*Entry baru di bawah entry ini... harap maklum*
Salam semua..
We all nak invite semua readers kat sini untuk datang ke Jamuan Hari Raya rumah kami pada 18/10/2008 (Sabtu), bermula pada 4ptg - 10 malam, di no 4, Jalan LEP 6/6, Taman Lestari Putra, Bandar Putra Permai, Seri kembangan.


Maaf, ada yang saya tak e-mail personally, banyak sangat nak kena settlekan..

Walau apa pun, zaman cyber serbe canggih ni, nasib baik ada jugak blog yang boleh dibaca untuk semua org kan..


Jemput datang ramai - ramai ok... Insya Allah kami sambut dengan tangan yang terbuka..

Ikhlas dari Musz sekeluarga (019-2142733)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...