Followers

Friday, October 10, 2008

Aidilfitri 2008 - Dengan sepupunya

Dah penat bergambar dengan mummy and daddy, aku hangkut plak anak - anak sedara aku amik gambar sekali.. mesti dia org pun baru perasan yang gambar dia org reramai takde...


Intan sorang je yg dah tukar baju idaman, and tak mau dah pakai baju kurung balik.. suka hati lah...




ni baru 7 org kan, dah penuh dah kerusi cleopatra umah mak aku.. mak.. nampaknya kalau bertambah cucu mak trylah carik kerusi Cleaopatra yang 2 tingkat punya.. ada ke jual kat kedai??


aku pun join sekali amik gambar, tp apsallah dia org tak mo snap gambar aku bebanyak.. huh.. sedih woo.. protes kang..ha..ha..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...