Followers

Thursday, October 30, 2008

Edisi Wardrobe

Sambil tengok kitchen cabinet hari tu.. aku tengok jugak wardrobe yang ada.. walaupun x berapa banyak pilihan.. tp bolehlah tengok sket.. maybe ada kedai lain yang lagik cantik kot..




basically kat sini wardrobe dia sumer kaler gelap je.. aku test jugak nak tengok sama ada kayu dia ok atau tak.. ada jenis slide and ada jenis swing.. so boleh pilih pintu cemana yang kita nak..




bagusnya jenis swing ni, dapat bukak almari besar - besar and senang je nak susun barangkan. takdelah kawasan tersorok.. tapi kena ada cukup space untuk bukak pintu.. kalau macam slide plak, ruang kecik pun boleh sebab main tolak - tolak je pintu tu kan... cuma kejap tolak kiri, kejap tolak kanan, cegitulah kaedahnya..




tapi cam best je kan bila ada walk-in closet ni.. yelah cam bilik artislah kononnya, semua ada kat situ, siap leh tutup - tutup kalau nak bersiap bagai.. he..he.. best woo.. kalau dapat cegini cara gak.. tengok budget dulu ok...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...