Followers

Thursday, October 30, 2008

Saujana Utama

My cousin selamat melahirkan anaknya yang ke-4, dia dapat baby boy lagik, so ada sorang jelah gigirl dalam family dia, iaitu yang sulung...



Dia dah pindah ke Saujana Utama ni last year lagik, tapi baru tahun ni aku berkesempatan gi umah dia.. tapi mak ayah aku + kakak aku dah selalu datang sini.. apalah punya sepupu..

memasing teruja ngan kolam ikan umah dia, semua lepak kat luar je tak mo masuk.. lupa nak snap aksi Darin berguling - guling tas rumput, maklumlah rumput karpet.. cam best je kan.. hhmm best gak ada umah tanak tepi ni kan... ooppss maaf, gambar baby takde, husband aku x bagi snap.. kesian katanya kena flash..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...