Followers

Sunday, December 21, 2008

Disember babies

Masih lagik dalam bulan Disember.. tinggal beberapa hari je lagik untuk semua org melangkah ke tahun baru.. azam baru.. semangat baru.. dan serba barulah.. so bila semua org sibuk untuk sesuatu yang baru.. janganlah pulak lupa pada yang lama.. wokeh..

Kek mesti ada

birthday gals

apa motip amik gambar cegini?

anyway, sehari sebelum aku balik kg beraya, cake yang we all patut makan masa hari pot luck tu baru di potong jumaatnya.. untuk December babies katanya.. cuma aku ngan Zaira je yang lahir bulan 12 ni.. so we all cecepat potong.. x sempat tunggu yang lain sebab sibuk nak siapkan keje sebelum cuti panjang..


habis potong.. posing sket.. amik gambar.. dia org jelah yang tinggal dalam pantry tuh habiskan kek yang ada.. hhmm sedap plak cake ni, coz ada kekacang macadamia kot.. aku kan memang suka kacang... hhmm nikmatnya..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...