Followers

Tuesday, December 2, 2008

Oh Cameron - VII

Lepas je checkout.. we all menyinggah sekejap di Ye Olde Smoke House... tak jauh pun dari hotel we all..


On the way ke Ye Olde Smoke House


Our small family

Kat sini kan tempat dia macam ala - ala English sket.. so husband aku pun perasanlah yang dia kembali ke Richmond.. ye ke bie.. ntahlah... yg pastinya kat Florida takdelah segini and Boston pun ada sikit jelah samanya..


All of us..

kalau boleh semu tempat nak amik gambar... yelah sementara ada masa lagik.. cuaca pun sedang elok.. tak sejuk sangat and tak panas sangat..

Darin itu bunga


Alwiz together

oohh.. melayan Darin adalah satu dugaan.. sesuka hati dia je berlari sana - sini.. walaupun jalan dia macam sempit.. tp ada je kereta yang bawak laju.. tak faham betul kita org... and favourite dia.. of courselah Daniel and Azim.. kesian plak dia org berdua nak melayan kerenah Darin...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...