Followers

Tuesday, March 17, 2009

Lama menghilang..

Salam semua.. ye lama betul aku menghilang.. ada je dalam dunia blog ni, cuma mendiamkan diri.. banyak blog hop je dari mencerita kisah sendiri coz agak busy skang ni..

ye.. pada yang dah tau.. aku dah selamat pindah rumah.. banyak benda nak citer tapi tu story kemudian ok..


well ni nak citer aktiviti bersama keluarha sehari lepas cat rumah.. yelah dah seharian + semalaman jugak we all tinggalkan Darin kat rumah.. walau cemana sakit badan and sendi tulang - temulang.. we all gagah jugak bawak dia kuar jenjalan.. nak nampak cam best sket selain Alamanda.. Sunway Pyramid lah..



sampai je kat parking bawah.. naik atas.. berhadapan dengan J Co Donut ada ruang legar.... Ribena berry tu ada buat game sket.. ada baling dadu.. ada buat menda lagik ntah, memacam lah.. yang daddy Darinnya terlebih excited.. bawaklah darin beratur join kakak - kakak and abang - abang tuh.. dengan harapan, Darin leh baling dadu..


sampai je turn dia.. sekali je Darin baling, pastu tak mo dah, duk panjat - panjat daddy dia.. tapi sib baik kakak tu baik, dia bagi jugaklah Darin gift.. patutnya takleh dapat tu.. tp budak - budakkan.. bagi jelah..

pastu, di other side of ruang legar cam ada tempat dia dah setkan cam ala - ala Wedding Garden.. tak taulah nak wat apa.. maybe fashion show kot.. masa ni takde sapa pun kat situ lagik.. kosong jelah bahagian tu... lunch kali ni we all makan kat Mr Tepanyaki.. Darin we all belikan burger Mc D.. miracle, kali ni Darin bebetul makan daging burger.. tp we all terbeli cheese burger.. so aku dengan penuh usaha membuang cheese yang ada kat celah - celah daging tuh..



oo hari tu daddy darin beli kasut kat Crocs.. kali ni turn Darin pulak.. actually untuk hadiah hari jadi dia.. sian dia, kasut dia sumer dah ketat... kali ni cam biasalah, beli saiz besar sket so boleh pakai lama... hopefully Darin suka..cam membazir jekan beli, coz mahal tuk kasut budak.. xpelah, kalau ada rezeki, adik Darin boleh pakai.. kalau x, sedekah je kat sesapa..


sementara we all tinggalkan Darin main kat play land, we all pergi ke kedai Lamex, nak carik border tuk dinding kat tangga, we all adalah jumpa corak yang agak ok sket, coz nak bagi colour merah kat tangga tu nuetral balik.. sekali tauke kedai tu baik punya adjust.. termakan gak dek kita org.. we all tampal border tapi guna size wallpaper.. maaflah yek, x dpt nak explain kat sini.. kalau dah siap hasilnya.. aku tepekkan supaya korang bolehlah imagine cemana rupanya..



on the way balik, jumpa plak cik singa ni ha.. tapi tetiba anak daraku menjadi amat pemalu.. bagus ni.. sama cam mummy dia yang jugak pemalu.. ahaks.. jangan marah yek..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...