Followers

Tuesday, March 31, 2009

Majlis bersanding Finaz

*/Finaz is my SIL punya adik bongsu/*

Pagi tu majlis akad nikah dalam pukul 10 pagi, ayah aku cam biasalah, awal lagik dah keluar.. akad nikah buat kat masjid.. aku plak plan nak gi awallah, sebab tengahari tu nak balik KL awal sket coz member kita org kahwin.. tapi we all sempat keluar kul 9.55 pagi, angkat barang sumer.. then call my brother.. dia cakap dia kat rumah, so we all pun terus ke rumahlah, x jadik gi masjid..



buat je cam umah sendiri, me, Darin and bibik lepak kat dalam, my hubby lepak kat luar... then dalam kul 10 lebey pengantin sampai.. Darin plak meluangkan masa, nak test bakat terpendam, duk main atas pelamin.. 'ko nak jadik mak andam ko Darin'.. poninglah eden... penat suh dia jangan duk lelama kat situ, kang tak sempat pengantin nak posing - posing amik gambar, runtuh plak pelamin tu kang.. confirmlah jadik pelamin anganku musnah...





then time makan, we all makan dulu, masa dah nak selesai makan.. ramailah jumpa sedara mara.. yelah kalau dah kat kampung.. confirmlah ramai sedara - mara kan...



hari pulak panas terik, anak dara tu dah buat mcm - mcm muka dah.. biasalah, x leh ada panas sket, cam alergic je.. sabo je aku.. dalam kul 12 lebey, we all cabut balik.. x sempat pun nak tengok pengantin bersanding.. apa - apa pun semua selamat....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...