Followers

Tuesday, March 31, 2009

Majlis bersanding Jet

Selesai di Kuala Pilah, terus balik umah kat Shah Alam coz map tertinggal lam keta MyVi.. then we all siap tanya neighbor kat sebelah direction nak gi umah my fren tu coz they all memang org Klang, and this wedding buat kat rumah wife kawan kita org...

Banyakkan we all makan

We all sampai dalam pukul 3 lebih.. takpelah perut pun dah kenyang, andai kata sampai sana kalau tak dapat makan pun x kisah, janji we all datang wedding dia.. masa sampai tu pengantin tengah amik gambar, so still ada lagik rezeki kami... kami makanlah dulu and Darin pun makan lagik.. bukan sahaja nasi yang kami makan.. abis kerepek, kek dan segala jenis jajan yang ada atas meja we all sapu.... ampunkan kami, sedap pulak kek marble, kek chocolate, kek gula hangus.. and segala kerepek tu...

mummy and Darin

sambil tunggu pengantin we all posing dululah anak beranak.. orang pun dah tak ramai buat je cam umah sendiri...

three of us

then bila rasa line dah clear, we all terjah masuk lam umah plak... time tu sessi fotografi bersama family pulak.. dengan team basuh pingganlah, team buat air lah.. and macam - macam team yang ada.. meriah habislah..


with pengantin

To Shamsul Nahar@Jet and wife.. Selamat Pengantin Baru, semoga kekal bahagia ke akhir hayat... Maaf, x dapat nak gi Kelantan.. tapi we all tetap datang.. Insya Allah, they all pulak akan duduk kat rumah sewa yang we all duduk dulu...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...