Followers

Friday, April 24, 2009

Minggu yang sibuk


Saya agak sibuk sangat skang ni... sangatlah tak tau nak buat cemana.. setiap Rabu dan Jumaat ada training start pukul 7.00pm - 8.00pm, nasib baik 1 jam je tau.. and confirmlah balik lepas Isya'... This week takde training.. tapi still ada keje - keje yang menanti..
ingat nak balik awal, asyiklah tak lepas.. tapi semalam sempat jugak balik awal..

meeting pun amat banyak.... paling tak tahan kena berdiri lelama... apsal? dah takde duit dah ke nak gi sewa dewan yang ok sket bagi semua org dapat duduk.. sangat penat ok.... dahlah pakai wedges.. kalau aku pakai selipar toilet kang.. tak manis plak BOSS besar aku tengok...

discussion sana - sini... aarrgghhh sampai sakit kepala fikir assignment yang menimbun.. hati plak tak tenteram je skang ni.. buat semua benda pun dalam keadaan paksa rela... nampak kat luar je senyum, gelak - gelak.. tapi lam hati.. "aku tak suke"... sabar jelah...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...