Followers

Monday, April 27, 2009

Birthday Atiqah Pulak

Birthday gal in the glass

Seronok pulak cerita pasal makan.. dan 2-3 hari ni cerita pasal makan je tak abis - abis.. kali ni birthday gal yang seterusnya.. cik Atiqah.... plan baik punya, bawak dia pegi TGIF lah....


this time ada 8 orang pulak... masa sampai tu, member siap sound, janganlah plan apa - apa untuk dia.. tapi ampun.. bukan saya jadik mastermind ok.. saya tukang bawak kereta sahaja.. tanyalah orang yang bawak kereta "rotten banana tuh"..



oo kat TGIF pun ada offer yek, dia bag appertizer and menu dalam RM39.90 kot..belum masuk tax.. so boleh pilih apa yang korang suka dari menu pilihan tuh.... dan majoriti makan benda yang sama..


gelak - gelak macam biasa... makan sambil gelak memang cepat kenyangkan.. x boleh jadik.. masa main course sampai.. dah kenyang dah.. walaupun makanan aku cuma ala - ala sandwich je.. tapi aku makan separuh je.. lagik separuh bawak balik..


ooo masa kejadian ni.. meja kat seberang sana pun ada celebrate birthday someone jugak... so takdelah nak bagi nampak sangat, lepas dia orang balik, baru we all mulakan aktiviti..



macam biasa.. birthday gal memang kena berdiri atas kerusi, peganglah botol sos tu then dia org suruh nyanyi... tapi tak nyanyilah pulak.. we all yang terlebih nyanyi.. pastu kena tiup lilin dalam jarak yang amat jauh... pastu dia suruh duduk... then tutup mata.. pastu dia org plak nyanyi.. then suruh teka siapa yang 'calit' tangan kat dia tadik.. macam - macam bebudak nih..


kek tu pun sedap jugak.. ooo selain dari tawaran appertizer + main course yang berhara RM39.90, siap boleh pilih 2 desert yang berharga RM6 rasanya.. so best jugaklah, cuma desert tu memang kecik.. suka hati koranglah yang nak order berapa... apa - apa pun... selamatlah mangsa - mangsa yang akan datang..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...