Followers

Thursday, April 9, 2009

Dah lama tak datang sini

Malam Selasa lepas, macam biasa we all keluar bawak Darin jalan - jalan lepas dinner, kali ni aku siap cakap ngan my hubby, nak try masul Ole - Ole tuh, nak tengok apa ada... so kenalah park kat dalam, coz kat luar takde langsung parking kosong..

semua nak buat sendiri

atas takde apa sangat, byk tempat jual baju, tudung mcm tu, and kedai aksesori, takdelah kedai gah sangat, plan nak beli kasut/sandal malam tu tapi x kesampaian coz tak banyak pilihan.. while aku jalan sorang - sorang, my hubby and Darin hilang ntah ke mana.. tau - tau bila dia call, dia org kat Secret Recipe..

Daddy nak??

Ni Lalin unye.. (ni Darin Punya)

masa sampai tu nampak ada 2 ketul kek, me diam jelah coz maybe sebab dia sendiri yang order.. tp actually "tadik org mintak chocolate cheese cake, tapi x tau apsal dia hantar sekali dengan choc moist ni".. belasah jelah bie.. then order air je... Darin excited betul makan.. tak bagi langsung kita pegangkan fork tuh.. dia nak buat sendiri.. oo dia tak panggil fork tu 'fork or garfu', tapi dia panggil 'sudu tajam' boleh?? tak taulah mana dia dapat idea tu...

hhmmm sedapnya.. sampai comot - comot..

tapi dia banyak makan bahagian krim je, kek tu dia tak makan sangat, pelik betul, kek tu pun agak panas, cam baru buat ke? yeke kek tu baru buat, tp sedaplah, tak macam kek yang dah simpan lama lam peti sejuk, or maybe dia org panaskan dalam microwave kot.. kalau dulu, we all akan pegi SR kat Jusco Equine, now kat Ole - Ole plak.. miss our old places.. yelah dah lamakan kat sana... tapi Insya Allah.. lama - lama nanti ok kot..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...