Followers

Thursday, October 29, 2009

Open House

open house umah Kak Wan.. yang we all sempat terjah waktu office hour

huh.. ada lagik ke org buat open house lepas raya.. takde.. takde.. ni sumer citer lama

pada kengkawan yang jemput we all ke open house korang.. sorry, byk sangat tempat yang we all x dapat nak datang.. sebab dalam waktu yg sama... ada pulak org nak datang rumah.. walaupun end up dia org tak jadik muncul... tapi takpe..adatlah tu..

pada kak dayang... riniy, kak jue.. kak liza sorry yek x dapat langsung nak selitkan untuk u all punya rumah... jgn serk plak invite kita orang lagik..

open house office pun ada 2 yang aku miss, x sempat pegi sebab kerja..

jiran tetangga pun x sempat tau, husband aku je pegi sorang..

tang sedara plak, tak bleylah nak tinggalkan, kang mau kena sepak 90 hari kalau tak datang.. so itulah yang kami utama...

rasanya ramai lagik yang jemput, maaf sebab x sempat nak senaraikan nama satu - satu...

Insya Allah lain kali ada kelapangan, we all hadir ok...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...