Followers

Thursday, October 8, 2009

BABY IN GOWN CONTEST


ini memang giler contest namanya..

Baby in gown contest ni dianjurkan oleh Mama Alieya

korek - korek gambar lama jumpalah 1.. yang lain malas dah nak carik
sesiapa yang berminat nak join contest ni bolehlah klik kat link kat atas atau pun kat side bar sana yek...

syarat - syaratnya pun ada dinyatakan di situ..

Nama saya: Darin Sufiyah binti Azizul Hakim
DOB: 3 Februari 2007

Gambar ni di ambil masa Darin berumur 3 bulan lebih, waktu birthday abang sepupu dia.. kat Bukit Subang.. Masa ni dia baru je bangun tido.. terus pakaikan dia gown ni.. Darin pun mesti cam pelik - pelik, apalah yang berlaku sebenarnya.....

harap - harap boleh menang contest ni yek Mama Alieya.. owwhh, malu I...


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...