Followers

Thursday, October 8, 2009

MANGSA BULI CONTEST


Mommy Qastalani buat contest pasal MANGSA BULI..


sesiapa yang berjahat nak join contest ni boleh pegi kat sini yek... syarat - syaratnya pun ada dinyatakan disini...

ini gabar Darin untuk contest ni..
...
..
..
..
..
Nama: Darin Sufiyah binti Azizul Hakim
Umur masa ni : 1 tahun 2 minggu

Kejadian masa ni kat Nando's, rasanya kat Subang Parade.. masa ni Darin mengamuk nak tido, so terpaksalah daddynya pangkukan dia sampai terlelap... masa tido tu we all terdetik nak selitkan pencungkil gigi tu kat celah telinga dia... saja sesuka je... sian Darin... ni idea daddy yek, bukan idea mummy...

sesiapa nak join contest MANGSA BULI boleh pegi kat link yang telahpun dinyatakan ok.. good luck...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...