Followers

Tuesday, May 15, 2012

Her 1st Performance

Selepas 3 bulan sekolah... Darin ada performance... minggu last rehearsal, dia siap demam and MC 2 hari.. kesian Darin, tapi performance still on..



Pada hari kejadian, dia still batuk, takut jugak kalau tetiba dia batuk teruk masa orang tengah nyanyi.. but she's very brave and independent gal... dia boleh pulak tahan batuk masa nyanyi.. Kalau batuk pun keluar sikit - sikit je..



Performance ni sempena Sambutan Maulidur Rasul... Performance combine 2 sekolah Al-Ikhlas, Seksyen 3 dan Seksyen 13...jadi takdelah ramai sangat. cuma Seksyen 13 ada intensif class untuk student yang dah sekolah rendah..



Pagi tu upacara Selawat ke atas Nabi, sambil all the students berarak berdiri atas stage.... masa tu rasa terharu pulak aku.. first time bagi Darin dan aku jugak...  speech dari pengetua, then ceramah Maulidur Rasul, lepas tu baru persembahan dari students..




Masa persembahan ni, dia mencari jugak mak bapak dia.. aku memang duduk je, daddynya yang ke sana ke mari dengan kamera comel tu.. once dah nampak muka daddy dia, barulah dia bersemangat sikit..



Overall, kira oklah jugak... makanan pun ada disiapkan lepas performance tu.. we all balik awal jugak means semua persembahan students dah selesai... sebab we all nak ke Alam Budiman.. and after that nak ke hospital melawat cousin aku yang accident..

for her next performance is sooooo soon.. kali ni memang mummy dia je yang temankan, cause daddy dia takde sini.. dengarnya performance ni special untuk mummy.. so daddy, tak payah ralatlah yek.. cuma mummy takde kamera ni.. hhmm cemana yek..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...