Followers

Wednesday, January 28, 2009

Di ambang 2009

Minggu pertama 2009 my mom datang.. dia belanja we all makan tapi tempat makan kita org jugak yg kena pilih sendiri..

actually petang tu cam biasa.. aku menyinggah ke rumah dululah.. then baru pergi rumah my sis kat Puncak Alam.. petang tu, lepas my bro sampai, we all melawat rumah baru dia kat Alam Budiman.. jiran sebelah rumah dia tengah renovate giler - giler tu.. teruja we all tgk, tp aku takdelah renovate mende.. budget ciput tau.. so sempatlah we all solat Maghrib reramai kat surau Alam Budiman...


fikir punya fikir.. masa lepak kat rumah tadik.. we all suggest pergi Tupai - Tupai jelah... coz itu je yg we all ada number.. lain tu cuma tau nama, tempat tak tau.. kang pergi kang, sekali tutup..


gerak ke Tupai - Tupai.. ramai betul org.. sampai dalam 8.30pm, kira oklah.. menu pulak.. hhmm ada ikan, ayam, udang, tom yam.. and apa ntah lagik.. we all kena amik 2 mejalah coz bebudak pun ramai tau.. walaupun satu meja ngan aku cuma anak - anak sedara aku.. tp meja we all dulu yang cepat abis lauk.. camno tuh??


then cam biasalah kekanak ni melepak tengok tupai yang ada kat situ.. korang ni.. padahal kek bolakang umah wan ko tu bosepah tupai ni ha.. he..he... suka hati korang
ler...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...