Followers

Sunday, January 11, 2009

Big Plate

Ada satu hari tu, we all kat ofc cam dah kebosanan takde keje nak buat.. kalau ada pun cam buat tak tau coz mood nak cuti panjangkan.. krismas + Awal Muharam + New Year.. so we all pegi melawat tapak umah may ofcmate kat Alam Suria.. dia beli umah semi-d Cluster tuh.. cute, comel and cantik... dah alang - alang ke sana.. aku ajak they all makan kat Big Plate.. aku mmg tak pernah ke sana pun so try jelahkan..




food dia oklah, biasa je. kira oklah jugakkan and harga pun rasanya berpatutan.. coz memang besar pinggan dia.. nama pun Big Plate kan..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...