Followers

Friday, January 2, 2009

Team Lunch @ Muhibah


17 December was our last Team Lunch for year 2008.. and again we all ke Muhibbah @ Taman Tun.. utk mencarik tempat makan yg budgetnya hanya RM25 sorang amatlah susah.. and kena carik tempat untuk kepuasan org ramai.. this time we all book 3 meja.. kalau dulu cuma 2 je dah cukup dah.. actually 3 meja ni pun ada ramai lagik yang takde.. cuti, training and ada appointment lain.. kalau tak memang kena amik 4 meja..waktu lunch org memang ramai.. so kenalah buat pre-order dulu.. and makan we all macam biasa.. kena ada ikan, ayam, udang, sayur, tauhu and desert tu free... air order sendiri ikut citarasa maisng - masing.. oo disebabkan ada 1 meja tu ada yang vege.. so kena amik sayur extra sket kat situ..


tablemates aku.. hhmmm tak taulah, meja yang semua lelaki pun still ada balance makanan.. apatah lagik meja yang semua perempuan.. meja aku.. dr 8 orang tu.. ada 2 je lelaki.. tp tatap licin habis.. siap meja lain offer lagik kat meja kita org.. amatlah x membazirkan.. ye.. meja kami memang kuat makan.. harap maaf yek.. makanan kat sini.. oklah.. takdelah sampai x ada rasa langsungkan.. tp memang terkenal pun Muhibbah ni kat Tama Tun.. apa - apa pun Alhamdulillah sebab free...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...