Followers

Tuesday, November 10, 2009

demam..

aku demam..
kali ni agak teruk, start kena sejak hari sabtu malam sampailah hari ni...
masa tu pun kat kampung, lepas makan ubat, ok, pastu sejuk menggigil - gigil...
balik kl ahad petang mcm dah ok, dalam pukul 6 lebih demam balik mengigil - gigil..

terus jumpa doktor, amik ubat and dapat mc untuk esok... tonsil bengkak tu pun memang faktor demam jugak..

isnin siang tak gi keje, duk rumah pun rasa pening jugak, tapi lapar so kena masak jugak... still boleh berdiri...

petang amik Darin, ingatkan dah ok, lepas je amik Darin, sejuk tu datang balik, sampailah ke malam, lepas makan ubat, dalam 1 jam macam tu tak ok jugak..

so hubby bawak gi klinik sekali lagik, klinik yg sama, tp doc lain pulak, kali ni ok sket dok dia.. semua benda dia tanya... then aku mintak injection jer...

lepas kena inject, aku rasa nam pitam, nak muntah pun ada.. sekali mmg muntah bebetul depan klinik... arrgghh... lepas keluar baru lega...

siang ni pun rasa terbuai - buai ni.. bau dapur pun rasa tak sedap.. cuma boleh duduk je, gi belakang angkat kain pun cam pusing... tadik lipat kain pun rasa pusing.. adoi la hai..

sib baik ada husband boleh tolong buat keje rumah, dia yg cuci baju, angkat kain, sidai kain, kemaskan pinggan mangkuk, siapkan darin semua and etc... sorry bie, org demam teruk betul kali ni...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...