Followers

Tuesday, November 10, 2009

tamat sudah riwayatnya..

macam dah janji je dua - dua ni kan..

kebetulan pulak tu..


yang satu tu display tak keluar apa - apa.
putih jer.
keypad hapa pun x boleh tekan
kalau nak set alarm pun mmg terkial - kial...
nak tulis mesej lagiklah
kalau boleh tulis pun x boleh nak tulis nombor, coz semua tak display, taip pun main budget je, tu pasal semua benda kena eja...


yang lagi satu pulak, suka plak off sendiri...
kenkadang dengar, tapi mmg selalunya tak dengarlah
pastu ada jugak masa - masa dia mmg mcm bengong
sampai satu hari.. dia duk bunyi coz ada org call...
kes tak mo angkatlah tu..
sekali terus mati, x hidup - hidup dah....
hah.. hamik ko.. ap apun x sempat nak recover dah..

nampaknya kena jugaklah carik pengganti
tu pasal ada iklan mcm kat bawah ni hari tuh..

http://oklahtu.blogspot.com/2009/11/blessed.html

nasib baik jumpa jugak jalan untuk buat extra income, dapatlah tampung tuk carik pengganti.... semuanya atas bantuan UNSTOPPABLE....

p/s: boleh msg saya yek pasal UNSTOPPABLE nih...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...