Followers

Thursday, November 5, 2009

Jamuan Raya Alam Impian - 2009

Alhamdulillah, termakbul jugak nak adakan Majlis gilang - gemilang macam ni untuk penduduk taman..


we all dapat organize Jamuan Raya dengan semua penduduk Alam Impian, sama ada yang dah pindah masuk, atau pun yang belum pindah, dan jugak kepada mereka yang tengah tunggu nak dapatkan kunci (Owner Nukilan)...

10/10/2009, sabtu malam, semuanya bertempat kat gelanggang BasketBall Canting..


aku takde can nak amik gambar banyak - banyak sebab sibuk melayan anak dara main kat taman... so takdelah nampak crowded sangat khemah malam tuh... coz bebudak boleh main - main kat taman sebelah tu je..


yang tak berapa bestnya, aku tak dan le nak bergossip ngan kaum hawa yang lain... coz majoriti bibiks - bibiks je kat taman tu, mak - maknya ada kat kawasan khemah.. penat jugaklah ajak anak dara balik khemah tau.. ish x kasik can langsung..

overall semua ok.. siap ada PA system, ada clown segala bagai, dan makanan pun superb sangat... and hasil kutipan yang S A N G A T - S A N G A T memberangsankan tu, bebudak semua dapat duit raya tau malam tu.. best sesangat...


Insya Allah, akan jadik agenda tahunan pada masa-masa akan datang..

P/S: tengah menunggu gambar - gambar yg superb dan mantap dari owner SLRyang berkeliaran malam tu, mengalahkan paparazi.. and thanks to ADAM & JVC sebab amik video sekali...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...