Followers

Tuesday, November 24, 2009

Perodua Alza

Perodua baru keluarkan MPV baru... nama dia Perodua Alza.. Alza kalau tak silap aku adalah dalam bahasa Spanish yang bermaksud 'The Rise"...

husband aku dah gi tengok dah secara life... ha..ha... hati terpikat ke bie.. duk sebut - sebut Alza je skang ni.. sabar jelah dulu yek..

so far aku x berpeluang nak tengok secara life, teringin jugak nak tengok cemana bentuk dia...

ni antara collection warna yang ada untuk Perodua Alza...

Classy Purple:




Ivory White:




Glittering Silver:


yang mana satu idaman korang?? actualy ada banyak warna lagik, so bolehlah pergi showroom Perodua yang berdekatan.. wokeh....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...