Followers

Sunday, November 8, 2009

hantaran Azmi untuk Nadia

Mas kahwin RM22.50 di gulung bentuk kon, di masukkan dalam mangkuk.. hanya guna duit seringgit je and duit syiling 10sen sebanyak 5 keping.. kat situ ada gelang tangan untuk upacara batal air semayang... hantaran ni kedai yang buat... so tema cuma putih dan grey coz takde bunga cokelat..

hantaran yang setrus digubah 100% oleh norli je... dia yang tolong buat semua sekali... upah?? kena tanya Azmi... tema, coklat putih... kali ni dia guna bakul sebab nak kena travel from JB to Segamat.. kang habis plak terbalik semua barang..

Flora perfume by Gucci.. aku pun x sure sangat bau dia macam mana, tapi pada peminat Gucci mesti korang pun taukan mana nak dapat benda ni..

Beg tangan dan purse dari DKNY, memang dia beli sepasang handbag and purse tuh... Nadia memang peminat DKNY.. so kebanyakan koleksi dia memang DKNY jugak


Kasut dari Zang Toi collection.. maaf, saya ni kurang arif pasal Shoes Designer.. aku tak tau pun Zang Toi ada buat kasut ok.. kasut dia simple, just material dia velvet.. sangat sensitif gitu... so kena pakai berhati - hati.. apa - apa pun aku suka butterfly tuh...

oh.. sirih junjung ni, memang jiran mama yang tolong buat, dari zaman we all tunang, kahwin and sampailah turn Azmi nih... kali ni dia letak sekali kulit kayu manis.. unik plak..

sepasang kain baju kurung... warna soft green and blue...

cik and encik teddy bear ni penjaga coklat Toblerone ni... sangat comel patung ni... kena letak jarum yang sangat banyak tuk pastikan bear - bear ni tak tumbang....

last sekali.. kek by kak anna.. sangat cantik tau kek ni sampai sayang plak rasanya.... sesap nak tempah kek kahwin, tunang, birthday dan sewaktu dengannya, boleh pergi ke website kak anna ok.. oh.. dia juga ada buat cupcake..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...