Followers

Tuesday, November 10, 2009

Sambutan Aidilfitri Alam Impian

sambungan dari kisah sini...
aku baru dapat gambar dari someone yang volunteer jadik photographer malam tu..
itupun dia sempat upload 12 keping je..ces... padahal ada lagik beberapa org yg amik gambar, nanti nak try tanya jiran selang 1 rumah ni, gambar we all mana..

sementara tu kita layanlah gambar apa yang ada ni dulu yek...

We all sewa dalam 5 buah khemah.. and 1 khemah persendirian untuk letak PA system.. PA system tu we all sewa jugak.. x ingat pla baper..

baju pink tu En Mawi, selaku bendahari untuk program Sambutan raya... apalah yang tak kena tu yekkk


Jemputan yang sampai awal.. baju kuning tu nenek hubby aku... dia pun dapat join sekali...

Antara AJK yang bertugas sebagai penyambut tetamu di hujung sana...

Baju pink tu ofcmate aku tu.. ahaks.. alamak.. yg lain x ingat namalah, melainkan Syahnaz (si baju hijau)

Cik hubby kena mintak tolong Iznan pasangkan butang baju melayu coz his wife MIA melayan anak dara main kat taman..

tetamu dah start duduk dah..


Antara yang memenuhi ruang khemah...

Acara kemuncak, confirmlah bagi duit raya... rezeki anak - anak... Thanks Bro Adnan selaku Pengerusi AIRA...


nilah wajah - wajah AJK yang baru berpeluang nak menjamu selera, selepas semua tetamu pulang.. dalam pukul 10 jugaklah semua acara selesai.. oklah tu kan...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...