Followers

Monday, November 23, 2009

jom pergi Genting


aku antara org yang kena perfi CSE training kat Genting, memula cam pergi sebab terpaksa, sebab tak kenal ramai sangat org, tapi x kisahlah kan, sebabnya wajib, suka x suka kena pegi jugak..


jumlah yang pegi dalam 30 orang.. and ada beberapa org drive sendiri, so dalam bas confirmlah tak penuh..


masa aku sampai pukul 7.15am, dah nampak bas Genting, ingatkan dia buat pusing, sekali bila person-in-charge (PIC), call, dia dah bertolak, sebab ada mis-communication.. ish malas nak citer...

last - last bertolak dalam pukul 8.45am... perjalanan agak lancar, waktu pagi, so cuaca pun best jelah.. dalam bas pun duduk sorang je.. oklah kan...

sampai Awana genting dalam pukul 9.20 am, sampai je terus minum, daftar diri then sebelum nak mulakan aktiviti tu we all kena cabut daun terup tuk tau we all kat kumpulan mana.. so dapatlah teammate..

yang baju putih tu Puan Hamidah, our trainer

pagi tu dah start dah training tapi fun sangat.. instructor we all namanya Hamidah from Tulino.. tapi mmg bestlah... siap ada game semua... and kumpulan aku sangat havoc disebabkan ada 1 insan yg sangat byk mulut..

then berehat lunch, and we all naik bilik... petang ada big boss dtg and aktiviti agak bosan sket.. takpe layankan je..


then berenti team time... and sambung balik aktiviti tuh..

malam pulak lepas dinner tu we all diminta memakai sesuatu yg comfort... nama aktiviti nih "Samurai Warrior" ini sangat best tapi takde gambar, tunggu dapat gambar nanti aku explain kemudian...


pastu layan karaoke sampai pukul 1 pagi..

jumaat training sampai pukul 5 petang je tp jumaat kena pakai pakaian opis.. malam aktiviti bebas.. sempatlah aku naik genting..


we all jenjalam sampai Kasino, then lepak kat Starbucks.. pastu main bowling...







Sabtu, training sampai tengahari je, so kena lunch cepat - cepat... sebab takut kena tinggal bas.. so far semua oklah, and best sesangat..


tgh tunggu call utk training kat Pullman, jadual hari tu boleh clash plak dgn training yang ni.. hhmm bilalah agaknya yek..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...