Followers

Monday, November 9, 2009

pandai tak buat sendiri?

selesai majlis siang tu, we all terus balik rumah, x gi minum pun rumah pengantin pompuan coz malm tu ada upacara berinai pulak.. so adalah lebih baik kita berehat - rehat dan bersantai di rumah..



janji lepas maghrib, tapi biasalah janji melayu, coz Azmi kena tunggu mak andam pakaikan dia baju, then baru we all bergerak... so sampailah kawan Nadia ni bawakkan mak andam... duk tengok jugak mana satu mak andam.. sekali anak mak andam yang datang..



sangatlah pantas dia buat kerja, dah biasalah tu.. dia pegang samping, dia lilitkan bengkung, sekejapan je dah siap.. sangat suka tengok dia buat keje.. dahlah comel.. mues..kes..kes... Azmi tak make-up sangat, cuma touch-up sikit - sikit je...


tu dia pahlawan Kg Jawa dah siap ke medan perang...


sebelum keluar rumah, amik gambar dengan tuk dulu.. Tuk Yah tak dapat ikut masa akad nikah and malam berinai, keadaan tak mengizinkan, maklumlah, dia bertongkat and kawasan masjid banyak tangga, and rumah Nadia macam mendaki sket.. so dia duduk umah, siang esok baru ikut..


ok, bersiap untuk pergi semua.....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...