Followers

Thursday, January 29, 2009

apa - apa jelah

minggu kedua.. banyak jugak keluar jalan waktu malam.. kisahnya my hubby ada company trip ke Penang + Annual Dinner yang bertemakan Hawaii.. so sibuklah nak carik baju, carik kasut ler.. hambik ko.. ada seluar beli kat Jusco.. T-shirt kat M&S kat Sunway.. kasut kat Subang Parade..kemeja Hawaii kat RS Subang Parade.. last sekali beli lagik selai seluar kat Penang.. pengsan haku..


dan minggu tu jugak me and my ofcmate sempat pergi Giant KD.. and menikmati Wendy's yg di war - warkan oleh bebudak ni.. sedap jugak.. cam rasa nak makan lagik ooo...




sementara my hubby gi Penang.. sabtu malam tu aku bawak Darin gi Jusco and masuklah kat tempat mainan yang ada gelongsor.. kuda and macam lego besar tu.. main sampai tak hengat cik minah tu.. siap nak buat aksi gaduh plak ngan sorang budak cina tu.. sabo jelah.. aku layankan ajer...


Last week.. aku ada work from home.. coz Darin tak sihat masa tu... and bibik pulak tengah sibuklah nak kemas barang coz nak bagi mak sedara dia bawak balik Indon.. sedang bibik sibuk nak ikat kotak.. dia pun sama jugak nak ikat.. tak padanlah dengan dia yang tak berapa sihat tuh.. sabar jelah kan bebudak ni... layankan jugaklah...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...