Followers

Wednesday, January 28, 2009

Kisah Sebelum 2009

Hari ni aku mc.. diserang batuk, selsema dan demam yang tak larat nak handle.. sebelum cerita aktiviti yg menyebabkan aku batuk yang tak terhingga.. nak citer sket entry lepas..

Darin and her gifts
my fren bg barbie doll kat Darin.. dia kata advance birthday present.. ha..ha.. so sibuklah dia panggil.. kakak.. auntie.. semua dia sebut.. except mummy.. tapi disebabkan bibiknya amatlah takut barbie doll tu rosak.. so banyak di simpan dr main..

then a few weeks after that dia dapat gift from my fren yang baru balik dr Singapore.. patutnya pakai masa CNY hari tu.. tp lupa nak pakaikan... inilah dia tak taulah aku apa nama dia..


and mummy dia pulak dapat fridge magnet from Singapore and Beijing.. best.. best..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...