Followers

Thursday, May 28, 2009

Exora

ramai ke yang dah tengok Exora...
masa awal - awal keluar tu, we all x sempat nak pergi kat Proton Shah Alam, sebab balik Segamat... so maybe later - later lah..

tengah lepak - lepak kat rumah, rasa bosan plak, so we all keluar jenjalan and cam biasa singgah Mc D, anak my SIL ada kat Segamat.. panjang kisahnya.. dipendekkan cerita, dia pun mangsa keadaan.. mengsa keadaan maid yang meninggalkan dia sensorang kat rumah tanpa belas kasihan.. kalau ye pun nak lari.. lari ler time mejikan kat rumah.. ya ibuk - ibuk.. bibik - bibik sekalian.. ini tips ya.. kalau kamu mau lari.. lari waktu majikan kamu ada di rumah.. takdelah bebudak trauma ok.. hangin gue.. actually bibik nak jaga Aqish, tapi yelah budak kan trauma.. so dia lebih yakin Tok Ma dia yang jaga...


Aqish n Darin tengah tunggu burger Mc D sampai

Lepas settle kisah kat Mc D, we all pun pusinglah carik Proton kat Segamat... singgahlah sekejap and masuklah sekejap..


for me oklah kot.. untuk kereta buatan Malaysia.. dan harga sedemikian rupa.. semua pun ko dapatkan.. besar.. MPV, 1.6 kan.. compared to Avanza..ha.. ha.. sorrylah, bukan kutuk.. aku cuma cakap je.. sebab masa we all kat dalam tu.. ada sorang abang tu dia nak tolak Avanza dia and amik Exora... korang rasa downgrade ke upgrade yek... tapi ada lagik 1 kes... owner tu pakai Honda Civic baru.. aku rasa tahun 2006 kot... pun ada hati nak tolak Honda Civic dia and nak amik Exora.. ish..ish... lagiklah cam pening aku... lu pikirlah sendiri...


kita tunggu MPV dari Perodua plak yek...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...