Followers

Tuesday, May 19, 2009

Surprise

Kenapa daddy Darin tak join aku keluar masa gi OU tu yek?? actually dia ada agenda sendiri.. temankan husband jiran aku carik Notebook baru, masa tukan PC Fair kat KLCC... amatlah ramai orang katanya.. nasib baiklah we all isteri yang mendengar kata... tak delah degil sangat nak drive ke KLCC, sebab tu we all kat OU..



masa dia sampai rumah.. nampak paper bag Isetan tu.. nih budget mesti Darin punya nih.. so diam jelah... tetiba dia bagi kat aku.. aik cam pelik je.. sekali tengok.. alamak siap balut sumer.. dalam hati dah gelak - gelak dah..he..he...



Alhamdulillah.. orang kata rezekikan.. Thanks bie.. tak budget pun dia nak belikan aku perfume... tapi suka..suka..suka.. sampai sayang pulak nak pakai rasanya...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...