Followers

Wednesday, May 20, 2009

Taman KLCC



Kisah kat KLCC tak abis kat situ.. esoknya masa nak gi amik bibik kat rumah kakak dia.. aku plak saja mendengki ngan husband aku nak gak gi KLCC.. kan dia cakap ramai orang, memang ramai giler, nak masuk parking pun cam nak bergaduh ok.. tapi tulah, aku ni degilkan..

sampai sana makan dulu kat Burger King.. pastu aku ngan bibik pusing KLCC sebab aku nak carik barang aku.. and husband aku plak bawak Darin gi taman.. alahai seronok plak tgk gambar dia main kat taman.. cam best je taman tu sebab kaler - kaler...



Darin pulak bukannya kisah sangat, taman kecik ke, besar ke, semua dia belasah, janji boleh main - main..



sempatlah main gelongsor, jongkang - jongket.. lari sana - sini..



masa aku abis nyoping, budget nak gilah kat taman, sekali aku tengok hujan lebat.. aik, mana plak Darin ngan daddy nih.. rupanya dia orang dah lama duk dalam.. "penat" katanya, sebab hujan tetiba turun, and sambil dukung Darin, kena lari cecepat, pastu Darin plak boleh gelak - gelak, agaknya kelakar pun, sambil dukung dia rasa badan dia goyang - goyang, husband aku pun tergelak sama.. sabar jelah.. nasib baik tak basah kuyup 2 beranak tuh..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...