Followers

Tuesday, September 15, 2009

Iftar@Concord Shah Alam

bulan puasa ni... we all selalu buka kat rumah.. Alhamdulillah, ada yang ajak we all bukak puasa kat luar, so we all pegi jelah.. dan dijadikan cerita, bukak puasa kali ni kat Concord Shah Alam je.. dekatnya dengan rumah..

Inilah kumpulan yang menjadi idola bebudak nih

buka puasa dengan family abang aku, selalunya memang ada orang yang sponsor.. bagi aku makanan kat situ biasa - biasa je... bolehlah, tapi buffet hotel skang ni mahal gilerkan.. kalau 4 tahun lepas rege dia dalam 40++, skang ni dalam 70++, memang takdelah aku nak gi... pergi pasar Ramadhan, macam - macam boleh dapat..

Darin - peminat setia yang diiringi oleh bodyguard - abang Afiq

time makan adalah makan je, berenti sekejap gi Solat Maghrib, then makan.. so memang takde langsung amik gambar sebab dalam masa yang sama tengah monitor anak dara yang sangatlah lasak sebab jumpa sepupu dia.. huwwaa.. risaunya aku kalau dia terlanggar waiters yang tgh bawak dulang penuh dengan pinggan kaca.. sapa nak bayo....

ada lagik so kecik tu, sambil tangan tu tak abis - abis eksyen main gitar

yang 2 orang ni memang juara makan

dalam pukul 8 lebih, tgh asyik memasing sembang, tetiba kanak - kanak ni sibuk kumpul kat pintu masuk cafe, rupanya ada kumpulan penyanyi tuh,, Darin excited terlebih sebab dia suka tengok orang main gitar (itu memang macam mummy)... tak lekang langsung, melekat je dia.. then dia datang dari 1 meja ke 1 meja nyanyikan lagu.. abis je turn meja kita org, we all pun balik... and Darin boleh plak buat perangai "nak naik car pak long, tak nak car daddy", boleh? padahal abang aku dah bawak dia naik dari parking sampai main road, dia boleh menangis, siap nak mintak tido dengan abang long, and suruh mak long buat susu.. macam - macam hal.. budak-budak memang camtu.. sabar jelah kan.. dah lama tu lupalah dia...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...