Followers

Thursday, September 3, 2009

Sehari sebelum dia pergi...

gambar ni di ambil sehari sebelum bibik balik... aku sometimes memang multi tasking, sambil drive pun sempat gak aku snap gambar dia orang..


Darin kan memang suka buli bibik.. ntah apsal ntah... tapi setiap hari bibik akan pesan dengan dia.."Darin bibik nak balik kg, tak boleh nakal, tak boleh nangis, tak boleh berani sama mummy daddy".. Alhamdulillah, Darin seakan - akan memahami..


saat - saat ni dia tak akan dapat lagik rasanya.. and we all pun xdelah memberikan harapan yang tinggi bahawa bibik akan datang balik, walaupun kat rumah aku ni still ada lagi barang - barang dia.. tapi, yelahkan.. bila dah sampai sana.. dah tak fikir sangat dah...


semoga Darin akan terus tabah menghadapi hari - hari mendatang..


"ni sapa?"
"bibik haziq"
"bibik Darin mana??"
"?????"

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...