Followers

Saturday, September 12, 2009

wa rasa cam mimpi ler

korang ingat tak dulu aku ada masuk satu contest "aksi menarik di hari raya"...
masa owner si cutemiut shortlistedkan 10 pemenang, aku mmg takde lam senarai pun..

adatlahkan, menag kalah sesuatu pertandingan... tapi sekali aku baca entry pemenang sampai abis.. aik.. aku pun menang gak..hii..hii..hiii..

Dan kita org berkongsi tempat dengan seorang lagi pemenang yang dalam top ten punya list..

syukur Alhamdulillah dan terima kasih bebanyak kepada juri ke-2 yang sudi jugak memilih gambar we all yang tak seberapa tuh...

selamat menjalani ibadah puasa untuk 10 yang terakhir nih.. dan salam aidilfitri...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...