Followers

Wednesday, June 3, 2009

2 tahun 4 bulan

Hari ni genap Darin 2 tahun 4 bulan...
pagi tadik bawak dia pegi klinik lagik.. last week pegi jugak sebab masa tu dia demam... kali ni batuk dengan selsema pulak... kesian dia...
since last week we all dah hantar dia ke nursery.. maybe sebab cuaca, keadaan and dia pun jumpa ramai orang, tambahan pulak mood dia adalah memang tak best sebab kena duduk nursery.. so memang lambatlah dia nak sihat...

laik 1 bulan bibik nak balik, tapi boleh plak buat muka moody coz aku hantar darin gi nursery, dia asyik cakap jangan hantar dulu, kesian.. abis nanti kalau dia dah balik, darin gi nursery and dia sakit, ada dia nak kesian lagik.. susahlah nak cakap... kang kalau kita cakap kang cam tak best pulak, so apa dia cakap, masuk telinga kiri keluar telinga kanan..

so darin, nak tak nak memang kena duk nursery jugaklah..

and pada orang keliling, tolonglah jangan percaya sangat apa yang maid - maid tu cakap.. banyak tak betul dari betul... lu pikirlah sendiri...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...