Followers

Tuesday, June 23, 2009

Father's Day

Hampir terlupa plak pasal entry ni.. bagi ringkas sikitlah...

Ahad tu Father's Day.. apa yek hadiah Father's Day?? jawapan dia?? rahsia...
Pagi tu we all keluar awal dalam pukul 10am, nak amik bibik kat Cheras, bawak dia pegi KLCC, jumpa dengan anak tiri dia.. walaupun hari tu Father's Day, tapi x salahkan keluar dengan ibu..

we all bagi bibik jenjalan dengan anak dia... and we all terjah ke Isetan, semata - mata nak carik bantal peluk Barney yang berharga RM12.90 kalau guna Isetan kad.. pagi tu jugak buat 1, coz nak pinjam selalu segan.. and buat supplementary sekali dengan harapan, kalau husband aku jenjalan kat Isetan (waktu office hour) adalah dia beli untuk aku Darin..

Sambil berjalan, perut pun lapar, terus je pergi Food Court, order nasi ayam, paling cepat and Darin makan sangat berselera.. ooo dia lapar rupanya.. kesian dia.. apasallah tetiba mak pak dia buat tak faham masa dia mengamuk tadik..

lepas makan berjalan - jalan lagik.. masuk Parkson, masuk Mark and Spencer jugak.. tak beli banyak barang tapi adalah sikit... and Darin siap tinggalkan kenangan kat M&S lagik.. hish.. sabo jelah...

masa berjalan begitu pantas.. dalam pukul 2 lebih we all tepon bibik and tunggu dia kat bawah tu.. salam - salam dengan anak dia, we all pun balik, tapi sempat jugak singgah dekat TRU sebab Daddy Darin nak amik gambar dengan Optimus Prime and Bumble Bee... siap main mainan yang pusing - pusing tu seround dua.. then terus je balik... siap tido dalam kereta..

balik tu pergi pulak ke Bukit Subang.. ada orang jemput makan, so pegi saja tanpa banyak cerita.. selesai makan dan sessi melawat doktor (tak boleh claim sebab takde resit), balik rumah sebab malam tu daddy ada meeting...

itu saja kisah Father's Day... so dengan kesempatan ini... saya nak ucapankan.. selamat hari bapa kepada..






dan tak lupa...


Happy Father's Day to all.. and to all.. and to all....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...