Followers

Sunday, June 28, 2009

Happy Birthday Princess

banyak betul entry pasal birthday party.. kali ni birthday princess pulak.. ha..ha.. princess manalah yek... sapa lagik.. Putri lah.. sapa tuh?? ish nama dia memang Putri ok... sapa jeles? boleh letak nama anak pompuan memasing dengan nama Putri (boleh lepas ke)..

Inilah birthday galnya..

aku pun x tau menau pasal majlis ni.. kira surprise kat aku jugaklah yang tengah membudget je nih.. dia org buat kat Tony Romas Cineleisure... oklah tu taklah jauh mana pun..

cam biasa tengahari tu gerak reramai and sib baik ada org nak offer drive.. aku tetap half day that day coz Darin kat nursery, nak kena monitor dia jugak.... sampai sana order - order makan..
yours truly confirmlah adakan

cam biasalah, ada yang gelak, ada yang diam.. ada yg asyik amik gambar je and ada yang suka betul kenakan orang.. apa-apa pun oklah semua enjoy...

time makan memang we all pilih menu yang tengah ada promotion, tapi portion dia dikurangkan sikitlah.. oklah tu, sesuai untuk lunch, jangan makan banyak sangat nanti mengantuk susah pulak.. nak carik tempat nak landing lagik tuk tido satu hal..

Inilah kek dan aiskrim yang disponsor oleh Tony Romas

selesai makan, cam biasalah we all request tuk kek, dapat kek apa yek tp sedap jugaklah, siap ada aiskrim tapi part yang paling tak best adalah.....

sekejapan dah licin..

dia orang tak kenakan apa - ap apun kat birthday gal.. ish.. even nyanyi lagu birthday pun slow melow je.. ish apa lah.. dia org punya Event Management kena carik orang barulah ni... hhmmm... tak meletop langsung tau....

apa - apa pun, semua oklah...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...